Više o meni

Moje ime je Marijana Novaković, ja sam Kouč životnih veština. Pomažem vama, ljudima svih profesija, izgubljenim u ludilu današnjeg sveta, da preuzmete svoj život u svoje ruke i donosete odluke u skladu sa vašim prioritetima i sistemima vrednosti. A sve to da bi postali zadovoljniji i srećniji, te da nađete svoj mir, slobodu i radost.

 

Primenjujem visoko individualizovan pristup baziran na najnovijim naučnim istraživanjima, potkrepljen oprobanim metodama, ali bez čarobnih mantri, magičnih rituala i instant formula za uspeh. Sa mnom nećete morati da lepite stikere sa afirmacijama po ogledalu i sebi tepate dok perete zube, sem ako vas to ne usrećuje.

Ja sam sertifikovani Kouč životnih veština (Life Skills Coach i Executive Coach). Imam 33 godine radnog iskustva od toga 30 na rukovodećim pozicijama direktnog rada na razvoju ljudi.
Prvi formalno školovani HR u bankarstvu u Srbiji.

Alumni Fulbrajtovac – Hubert H. Humphrey stipendista na Univerzitetu u Vašingtonu u oblasti ljudskih resursa gde sam dobila visoko profesionalnu obuku iz oblasti koučinga.

 

4 uspešne dece

3 sjajne karijere

2 braka, uspeh iz drugog pokušaja

2 pobeđena raka,

uspeh po svim savremenim kriterijumima.

Pratite me na društvenim mrežama
Dear Saveta

Pišite mi